Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Enkelt för Arazi Boko

Det blev en lyckad Sverigecomeback för elvaårige Arazi Boko. Från ledningen blev segern enkel i det andra försöket av Sweden Cup på 1.10,4a/1640 meter.

Publicerad:
Foto: Lars Jakobsson/TR BILD
Alessandro Gocciadoro ger tummen upp i Solvallas vinnarcirkel efter försökssegern med Arazi Boko. Foto: Lars Jakobsson/TR BILD

Arazi Boko gjorde sin första start i Sverige på två år och visade klassen direkt. Alessandro Goccidoro körde till från start och tog över ledningen från Bear Dancer i första sväng, och första 500 meter öppnades på 1.10,4. Med Caid Griff i dödens varvade ekipaget på 1.11,7 och i en snabb avslutning var Arazi Boko bäst. När Gocciadoro drog norsken på upploppet svarade Arazi Boko bra och drog undan till seger med en längd före en Caid Griff, och fint avslutande Nappa Scar. Segertiden blev 1.10,4a/1640 meter.
– Han gick med skor nu och han kommer vara mycket snabbare i finalen, varnade Alessandro Goccidoro i vinnarcirkeln. 

Vidare till final:
Häst – Tränare
Arazi Boko – Alessandro Gocciadoro
Caid Griff – Daniel Redén
Nappa Scar – Per Lennartsson

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS