Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Etoile de Bruyere i topp

Foto: Letrot.com
Etoile de Bruyere och Adrien Lamy vid en tidigare seger. Foto: Letrot.com

För tre starter sedan vann Etoile de Bruyere Prix de Normandie. På lördagen tog det femåriga stoet en ny grupploppsseger under sadel.

Publicerad:

Det femåriga stoet Etoile de Bruyere (e. Kenor de Cosse), tränad av Charles Dreux, fortsätter att leverera och har tagit många fina skalper under sadel. För så sent som för tre starter sedan vann hon grupp I-loppet Prix de Normandie.

I grupp II-loppet Prix Joseph Lafosse (€100.000) var hon återigen en vinnare. Efter en fin resa signerad Adrien Lamy avslutade Etoile de Bruyere starkast på 1.14,2/2700 meter i loppet öppet för femåriga hingstar och ston.

Etoile de Bruyere vann närmast före Evangelina Blue och Evening Star. Förstapriset uppgick till 45.000 euro. Segern innebär även att vinnaren är inkvalad till Prix du Cornulier som avgörs på Vincennes söndagen den 19 januari. Detta med en samlad prissumma på 650.000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS