Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Få bästa kollen med den nya V75-tjänsten

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Travronden har aldrig haft en större digital publik. Nu lanseras Sveriges mest omfattande V75-tjänst – där du kan ta del av spelinformation långt före alla andra.
– För den som vill ha full koll på V75 hela veckan är det här ett fantastiskt verktyg, säger Fredric Lindman, tipschef på Travronden.

Publicerad:

I höstas genomförde Travronden – ihop med TNS-Sifo – en stor målgruppsundersökning där en majoritet av respondenterna efterfrågade mer levande innehåll och mer spelinformation – framför allt om V75.

Därför har Travronden nu tagit fram en digital speltjänst för dig som verkligen vill veta allt om veckans största spel. Fram till den 5 mars är den gratis för alla – därefter behöver du vara prenumerant på Travronden eller styckköpa tipsen för 59 kronor.

– Det känns otroligt inspirerande och roligt att äntligen kunna erbjuda en lättillgänglig spelservice som du bara inte kan vara utan, säger Fredric Lindman.

I tjänsten får du intervjuer och kommentarer om alla hästar, utrustningsändringar, viktig statistik och en rad analyser av bland annat spetsstrid och taktik. All information tas fram av Travrondens tipsgrupp – som vunnit Tidningarnas V75-liga 2015, 2016 och nu toppar densamma även 2017.

Redan på måndag morgon kl 9.00 kan du ta del av ett jättepaket.

– Vi lägger ner mängder av timmar på att samla in information inför V75 och analyserar sedan allting i detalj. En stor del av förklaringen till att vi kan hålla en hög nivå på våra tips är lagarbetet och diskussionerna på redaktionen. Nu vill vi ge läsarna en chans att ta del av den hela veckan, säger Fredric Lindman.

Dessutom flyttar den populära V75 akuten – med senaste nytt om starthästarna in i V75-tjänsten. 
– Vi har sett att det finns ett stortintresse av att hålla sig uppdaterad om vad som händer med hästarna fram till spelstopp. Därför vässar vi servicen och drar igång redan på torsdagen med senaste nytt, säger Fredric Lindman.

Tjänsten har utvecklats till sammans med Bricco och Wonderboys.

– Vi har lyssnat mycket på användarna. Förändringen i hur de tar del av spelinformation sker väldigt snabbt och nu hoppas vi att användarna ska kunna följa med på ett ännu mer naturligt vis, säger Mats Bergsten, digital chef på TR Media.

Vilket blir nästa steg?

– Vi ska givetvis spetsa till vår V75-information även i papperstidningen. Det arbetet har redan inletts och vi hoppas snart kunna återkomma med fler nyheter även där, säger Travrondens chefredaktör Joakim Svensson.

Mejla gärna dina åsikter till redaktionen@travronden.se.

FAKTA

Fakta om tjänsten

- Ingår för alla prenumeranter!

- Gratis för alla läsare t o m 5 mars!

Så tar du del av tips från Travronden:

Gå in på travronden.se och välj antingen V75-tips i toppmenyns Travtips eller gå via puffen på sajten. V75-tipsen är tillgängliga från måndagar kl 9.00.

För att få tillgång till spelinformationen under hela veckan klickar du på länken för att logga in eller köpa:

59 kr per V75-tips.

109 kr per månad.

495 kr för 10 omgångar.

945 kr för 20 omgångar.

Ta del av Sveriges bästa V75-tips!

Så kontaktar du kundtjänst: Om du behöver hjälp med något mejlar du till kundtjänst på info@trmedia.se så får du svar av TR Medias kundansvarige Ludvig Bergman.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS