Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Far och son i Kymi GP

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Timoko tar med sig sonen Dreammoko till Finland. Foto: MICKE GUSTAFSSON

Det är inte bara Elitloppsvinnaren Timoko som kommer till start i Kymi Grand Prix i finska Kouvola den 17 juni. Även sonen Dreammoko är nu klar för start!

Publicerad:

Nästa helg körs det storlopp i både Oslo och Jämtland och helgen efter är det Boden och finska Kouvola som höjer travtemperaturen. Arrangörerna till Kymi Grand Prix kan redan nu berätta om ett roligt ”familjemöte”. Detta eftersom Elitloppsvinnaren Richard Westerink skickar både Timoko och fyraårige sonen Dreammoko till Finland. Den sistnämnde spurtade senast bra som trea i Fyraåringseliten på Solvalla.
– Det känns väldigt bra att Richard även tar med Dreammoko till Kymi Grand Prix. Vi har även höjt förstapriset till 100.000 euro. Trebol från Spanien har vunnit hos oss två gångar tidigare och är aktuell igen. Även Workout Wonder har fått en inbjudan, berättar banans VD Arto Hytönen till Hevosurheilu.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS