Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fartfylld duo med tråkiga spår

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

Robert Dunder har två hästar till start på Östersundstravet denna trettondagsafton och han låter nöjd med båda sina travare.

Publicerad:

Umåkertränaren inleder med att köra Coconut Am (V64-3) som har gjort en start efter lite längre vila.
– Hon fick inleda tufft och inledningsvarvet satt i benen den sista biten. Hon verkar ha tagit loppet på helt rätt sätt och jag förväntar mig att hon gör en bättre prestation nu, säger Dunder.
Hästen har visat bra fartresurser. Fyra segrar på 15 starter har det blivit.
– Spåret är inte alls roligt, hade vi fått bättre utgångsläge hade jag trott på toppchans, så pass bra är hon. Nu siktar jag däremot in mig på lite snällare upplägg, så får vi försöka ta dem till slut istället.
Oleander Face (V64-5) möter tufft motstånd, bland annat Markus Pihlströms Global Rebel. Robert Dunder låter nöjd med sin häst.
– Han svarar för jämna och bra prestationer mest varje gång, men han vinner inte så ofta. Vi är extremt beroende av att få ryggar till upploppet, men de gångerna Oleander Face får sådan resa går han starkt. Skulle det klaffa fullt ut tror jag att han kan vara med och göra upp om segern, avslutar Dunder.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS