Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fast med sparat senast

V65-tävlingar på Solvalla och från Mantorp gästar Jesper Björling med en häst som såg fulltankad ut som fastlåst i senaste starten.

Publicerad:

I V65-2 kör Jesper Björling Staro Glory Days åt Rikard Björling. Hästen tävlade barfota runt om senast och fastnade då med sparade krafter efter passivt upplägg. Idag har han spår fyra bakom bilen, vilket är första gången från framspår sedan oktober ifjol.
- Staro Glory Days chansade vi med senast och när det inte löste sig så fick han sparade krafter. Hästen gör sitt bästa varje gång och brukar må bra av att tävla, så även om jag itne vet hur täta starter passar honom så ska det nog kunna vara ganska bra. Han har bara gått motion efter senast och ser i alla fall fortsatt fin ut. Det blir skor runt om den här gången. Jag har dålig koll på motståndet, men tror i alla fall att min häst gör ett bra lopp, säger Rikard Björling.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS