Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Figaro Sånna trots dödens

Foto: HANOLD/ALN
Figaro Sånna tog en seger på fransk mark under söndagen. Foto: HANOLD/ALN

Jan Hellstedt-tränade Figaro Sånna visade sig bara bäst på Angers under söndagen.

Publicerad:

I Prix Nominoe kom Figaro Sånna (e. Spotlite Lobell) till start med Jean Francois Senet i sulkyn. Med i loppet var även Robert Bergh-tränade Trailing Edge (e. Scarlet Knight) och svenskägde You Talking To Me (e. Credit Winner).

Trailing Edge galopperade bort sig redan i första sväng, medan Figaro Sånna hamnade i andra ytter och You Talking To Me, som inledde med 25 meters tillägg, placerades en bit bak på innerspår.

Mitt i loppet som kördes över 3.125 meter fick Figaro Sånna den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om förhandsfavoriten Vanderlov. Det skulle dock inte visa sig vara något bekymmer, då Jean Francois Senet ryckte ner det norska huvudlaget in mot upploppet. Figaro Sånna kopplade enkelt grepp och gick ifrån till säker seger före Ursin Meslois och Ultra du Gade. You Talking To Me slutade i det slagna fältet.

Segertiden för Figaro Sånna skrevs till 1.17,2/3.125 meter och triumfen var värd 12.600 euro. Happy People Racing AB är det som äger nioåringen.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS