Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fin dag för Guarato

Foto: Mia Törnberg/TR Bild
Sébastien Guarato har en fin dag på Vincennes. Foto: Mia Törnberg/TR Bild

Sébastien Guarato har inte bara Bold Eagle att glädja sig över i eftermiddag på Vincennes. I ett grupp I-lopp för fyraåringar i monté imponerade hans Fleche Bourbon stort.

Publicerad:

Det var Alexandre Abrivard som fick förtroendet på fyraåriga stoet Fleche Bourbon (e. Saxo de Vandel) i Prix du President de la Republique. Han vilade inte direkt på hanen, utan satte upp ett högt tempo direkt från start i ledningen. Första 1350 avverkades efter 1.10,7 och de inledande 1850 på 1.11,2. De flesta trodde nog att krafterna skulle tryta för denna 18-oddsare, men istället stack Fleche Bourbon bara ifrån de övriga till slut till enkel vinst på 1.12,5/2850 meter. Förstapriset var hela 90.000 euro och det handlade om hennes första seger sedan den 20 augusti förra året. Fleche Bourbon inledde dock sin karriär med sju raka segrar som treåring.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS