Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Framgångar i Chester

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Lucas Wallin. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Två segrar för Lucas Wallin och en för Marcus Melander. Svenskarna i USA bättrade på statistiken ytterligare natten till fredagen.

Publicerad:

Lucas Wallin tog en dubbelseger på Harrah's Philadelphia i Chester. Den tvåårige hingsten Southwind Fulton (e. Muscle Hill) tog andra raka segern för Yannick Gingras. Segern var värd 6.000 dollar och segertiden skrevs till 1.13,9a/1609 meter. Wallin vann också med St Martins (e. Trixton). Victor Kirby lotsade den tvåårige hingsten till seger på 1.15,2a/1609 meter. Även där var förstapriset 6.000 dollar.

Marcus Melander har en intressant tvåårig hingst i Hipster Am (e. Muscle Hill). Hipster Am är obesegrad efter tre starter. Tim Tetrick körde hästen till seger på 1.13,6a/1609 meter och förstapriset i loppet var 7.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS