Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fyra klara VM-hästar

Foto: LENA EMMOTH/TR BILD
Fransyskan Bahia Quesnot är en av fyra klara VM-hästar med en månad kvar till start på Yonkers. Foto: LENA EMMOTH/TR BILD

Färska Trotting Masters-tvåan Bahia Quesnot kommer att representera Frankrike i VM-loppet på Yonkers Raceway. Dessutom är ytterligare tre hästar klara.

Publicerad:

Det är ustrottingnews.com som berättar om Bahia Quesnot. Den stenhårda fransyskan som inte var långt efter Propulsion i lördagens final av Trotting Masters på Vincennes.
– Jag vill se Statue Of Liberty igen. Nej, skämt och sido är det ett privilegium att få vara med i ett så stort lopp som International Trot i USA, säger Junior Guelpa till ustrottingnews.com.

VM-loppet avgörs den 12 oktober och inbjudna är även Marcus Melander-tränade fjolårsvinnaren Cruzado dela Noche, som enligt ustrottingnews.com kommer att representera Sverige. Ron Burkes Hambletonianvinnare Atlanta blir USA:s representant.

Vidare berättar Kari Lähdekorpi via sitt twitterkonto att hans Sobel Conway blivit erbjuden en VM-biljett och att hästen ska göra resan över till USA och Yonkers Raceway. Det innebär att fyra av de tio VM-platserna är besatta med nästan precis en månad kvar till start.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.