Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fyra svenska segrar

Foto: Micke Gustafsson/TR BILD
Åke Svanstedt tog själv två vinster i Chester. Foto: Micke Gustafsson/TR BILD

Det blev hela fyra svenska tränarsegrar under onsdagen på Harrah's Philadelphia i Chester.

Publicerad:

Mest lyckosam var Åke Svanstedt som noterade sig för en dubbelseger både som kusk och tränare. Han inledde redan i första loppet med att sätta dit treåriga stoet Lucky Ava (e. Lucky Chucky - Ava Marion) i en division av The Elma Simpson Stake (33.334 dollar). Efter spets större delen av loppet segrade ekipaget med en dryg längd på 1.11,6a/1609 meter. Det här var Lucky Avas elfte seger så här långt, tidigare har hon bland annat tagit hem åtta försök i New York Sire Stakes samt även en final (tvååring).

Seger för Svanstedt blev det även med treårige valacken Final Dream (e. Cantab Hall - Oh Sweet Baby) i ett lopp med 7.000 dollar i förstapris. Segertiden stannade vid 1.12,2a/1609 meter. Det här var hästens tredje seger, varav två tagna under 2018.

Anette Lorentzon höll sig också framme med en tränarvinst. Det var femårige valacken New Plymouth (e. Andover Hall - Podagros) som spurtade till seger med en längd på 1.11,9a/1609 meter. Förstapriset var 8.000 dollar och det handlade om hästens fjärde seger.

Fjärde fullträffen för Sverige ordnade Lucas Wallin-tränade Tour de Lindy (e. Lucky Chucky - Alcarine). Fyraåringen spurtade till knapp vinst för Marcus Miller på 1.11,5a/1609 meter. Belöningen blev 6.250 dollar och det här var sjunde segern hittills under det här året.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS