Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fyra timmar i kö – då ströks hästarna

Foto: Micke Gustafsson/TR BILD
Jimmy Jonsson tvingades stryka två hästar efter fyra timmars trafikstopp. Foto: Micke Gustafsson/TR BILD

Öystein Tjomslands kallblodsduo Sort Gull och Spydo Ö.K skulle ha startat i V65-3 i dag på Rommetravet, men efter fyra timmars stopp i trafiken tvingades duon vända hemåt...

Publicerad:

Det har varit extra tufft att för travtränarna under de senaste dagarna i Västernorrland. Öystein Tjomslands försteman Jimmy Jonsson stannade själv hemma på Volmsta Gård i Njurunda i dag för att skotta snö och försöka träna hästar.
– Det är svårt att få bort all snö, så träningen blir väl inte riktigt som man tänkt sig, berättar Jimmy, som tyvärr fick vara med om att ta beslutet att stryka Sort Gull och Spydo Ö.K.
– Två hästskötare åkte iväg runt 06.30, men det blev totalstopp strax före Gävle. De stod där i fyra timmar och vi väntade i det längsta. Men till slut var det bara att stryka och vända hemåt. Det fanns inget annat att göra.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS