Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Global Farm ansvarar för Donato Hanover

Foto: Mia Törnberg/TR Bild
D'One är den bästa svenskfödda avkomman efter Donato Hanover. Foto: Mia Törnberg/TR Bild

Donato Hanover byter agentur i Europa. Framöver är det Global Farm som kommer att ha hand om den europeiska marknaden för den amerikanska hingsten.

Publicerad:

Det är tidningen Sulkysport som rapporterar om nyheten att Global Farm AB fått agenturen för avelshingsten Donato Hanover (e. Andover Hall) i Europa. Det är Broline International som kommer att sköta den frysta sperman.

Under slutet av veckan blev det klart att Hanover Shoe Farm avslutar samarbetet med agenten Allevamento Folli och att det istället är Global Farm som kommer att ha hand om den europeiska marknaden för Donato Hanover.

Donato Hanover vann Hambletonian som tävlingshäst och har totalt 172 svenskregistrerade avkommor. Bäst har det gått för stoet D'One (u. Giant Diablo) som sprungit 1.09,1ak som snabbast och totalt sprang in 8.886.287 kronor.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS