Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Gocciadoro över allt...

Foto: LARS JAKOBSSON, TR BILD
Alessandro Gocciadoro var under den gångna helgen en vinnare både i Sverige och Italien. Foto: LARS JAKOBSSON, TR BILD

Alessandro Gocciadoro vann V75-lopp i Östersund under lördagen – på söndagen blev det storloppsvinst hemma i Italien!

Publicerad:

Tillsammans med Vitruvio (e. Adrian Chip) kunde han i Gran Premio Unione Europea i Neapel köra till ledningen varvet från mål och sedan utklassa motståndet på 1.11,7a/2100 meter. Den här vinsten var värd 156.400 euro och hästen ser inte ut att vilja kliva ner från tronen i sin årgång. Förra året segrade han bland annat i Orsi Mangelli. Sammanlagt är han uppe i tio segrar och 556.937 euro på kontot. Loppet i går innehöll en hel del galopper som också underlättade för Gocciadores fyraåring, bland annat på Vivid Wise As. Tvåa slutade Va Pensiero Gar (e. Varenne) och trea Valchiria Op (e. Ideale Luis).

I stoavdelningen gick segern till Holger Ehlert-tränade Vanatta (e. Pascia’ Lest). För Roberto Vecchione vann hon på 1.12,6a/1600 meter och tjänade 31.280 euro. Det här var hästens åttonde seger.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS