Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Gocciadoro vann med forne unghäststjärnan

Foto: Matilda Öhrman/TR Bild
Unghäststjärnan Vivid Wise As vann sitt största lopp på över två år. Foto: Matilda Öhrman/TR Bild

Alessando Gocciadoro höll för det stora favorittrycket i grupp I-löpningen Gran Premio Turilli i Neapel genom att segra bakom egentränade Vivid Wise As.

Publicerad:

Femårige Vivid Wise As (e. Yankee Glide) radade upp segrarna som två- och treåring hemma i Italien. Det blev sedan tyngre under fyraåringssäsongen och under senaste vintern i Paris, med start i Prix d'Amérique (oplacerad). Det gav inte heller mycket i kassan. Efter misslyckandet i Lotterialöpningen i Neapel i maj hade hästen nu hunnit med två uppladdningslopp med segrar i Turin och Cagnes Sur Mer. Det räckte för att han i kväll skulle ta sin största vinst på över två år.

Vivid Wise As segrade från ledningen på nya löpningsrekordet 1.11,3a/2100 meter (när det körts över medeldistans) och förstapriset var 64.400 euro. Tvåa slutade Fausto Barelli-tränade Tamure Roc (e. Exploit Caf) medan Björn Goop slutade delad trea med Gocciadoro-tränade Vanesia Ek (e. Exploit Caf). Han fick dela med Vincent SM (e. CC's Chuckie T).

Här kan ni se loppet.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS