Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Going For Gold Zaz tvåa

Foto: THORE LARSSON/ALN
Going For Gold Zaz slutade tvåa från spets på Enghien. Foto: THORE LARSSON/ALN

Robert Berghs Going For Gold Zaz fick som storfavorit nöja sig med andraplatsen i eftermiddag på Paris-banan Enghien.

Publicerad:

I Prix de L'Union de la Presse Hippique dundrade Robert Bergh till spets från sitt femtespår bakom bilen och fick sedan hållas där framme. Det såg länge ut att räcka hela vägen, men ”Bergharn” fick bevis på att Enghiens upplopp är väldigt långt. Sista biten tog sig vinnarhålets Ulexa des Plans (e. Jag de Bellouet) förbi för Matthieu Abrivard. Det sjuåriga stoet tränas av Philippe Daugeard och ordnade här sin första seger för året. Förstapriset var 23.400 euro. Segertiden stannade vid 1.12,5a/2.150 meter.
Robert Berghs Going For Gold Zaz fick 13.000 euro för sin andraplats, men Berghs andrahäst i loppet Brasil Boko (sjunde par invändigt) slutade långt ner i det slagna fältet. Amour Rapide, som nu tränas av Fabrice Souloy, ströks kort före start efter att ha uppträtt väldigt stressat och dumt.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS