Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Goop får in nyförvärv

Foto: GIRLPOWER HB/TR BILD
Jump In med Robert Bergh. Foto: GIRLPOWER HB/TR BILD

Det händer lite hos stall Goop.
En trefaldig miljonär sålts – och en derbyfinalist har anlänt.

Publicerad:

I söndags körde Björn Goop det franska storloppet Prix d’Amérique. Den här veckan besöker han ingen annan bana än Solvalla där han mestadels kör stallets hästar. 

På stallets hemsida skriver de att det den här veckan är fullt fokus på hemmaplan. Och där finns det lite nyheter bland hästarna hos Färjestadtränaren. 

Lämnar efter tre starter i Frankrike 

Bland annat skriver de att det femåriga stoet Jump In, ett sto efter Ready Cash, ansluter till dem. Hon deltog i Stoderbyt i fjol. Hästen kommer närmast från Robert Bergh och ägs av Invexbo AB & Hotu Holding AB

Samtidigt lämnar Scarlet Knight-sonen Belker stallet efter tre starter på Vincennes i Goops regi. Den sjuåriga hingsten som har 3,6 miljoner på kontot är såld och lämnar MM Horse Powers ägo. Enligt hemsidans utsago ska han nu bli montéhäst hos Jonas Åhs i Årjäng. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.