Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hade alla krafter kvar i mål senast"

Foto: Leif Norberg/ALN
Jörgen Westholm och Oskar J Andersson. Foto: Leif Norberg/ALN

Bergsåker står värd för dagens Extra V75-omgång och Rommetränaren Jörgen Westholm har två favoriter till start. Det handlar om kapable Raja Mirchi-sonen Seth samt Radjah d'Inverne som har en passande i uppgift i stayerloppet.

Publicerad:

Oskar J Andersson till Travronden om stallets chanser på Extra V75 på Bergsåker:

Joy de Castella (V75-2) var positiv i årsdebuten. Hon är ganska bra i grunden, men vi har inte fått ut kunnandet riktigt. Senaste insatsen var med tanke på det bra eftersom hon inte hade gått några banjobb innan. Hon missgynnas av bakspåret då hon hänger ner i svängarna. Barfota runt om, säger Oskar J Andersson.

Sete (V75-3) har vi höga förhoppningar på, men han har inte varit riktigt så bra som vi hoppas i årets starter. Senast var det mycket tur inblandat vid segern, men han var ju trots allt med i en tuff öppning. Med två lopp i kroppen kan formen vara nära, även om det sannolikt fattas lite formmässigt fortfarande. Troligtvis blir det inga ändringar.

Radjah d’Inverne (V75-6) körde jag passivt med senast eftersom han vann med samma upplägg i starten innan. Med facit i hand visade han att han växt in bra i klassen och han hade alla krafter kvar i mål. Allt verkar bra efter förra starten och det finns ingenting att klaga på. Jag tror att det blir jänkarvagn igen.

Ebony Boko (V75-7) galopperade på grund av stänk senast. Kuskarna på sistone har varit nöjda med honom och formen är fin. Hästen har tagit loppen bättre än tidigare, vilket är positivt och jag skulle tro att han laddas i starten.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS