Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hambletonian Oaks till Takter

Foto: ADAM STRÖM/STALLTZ.SE
All The Time och Yannick Gingras vid målgången. Foto: ADAM STRÖM/STALLTZ.SE

Efter en perfekt styrning av Yannick Gingras gick segern i Hambletonian Oaks till Jimmy Takters All The Time. Vilket börjar bli en vana för Sverigetränaren. Det var tredje gången i rad som han tog hem storloppet.

Publicerad:

Caprice Hill (e. Kadabra) såg segeraktuell ut i den sista kurvan. Men när Yannick Gingras gav full marschorder till All The Time (e. Muscle Hill) svarade hon på bästa sätt och gick ifrån till en smått överlägsen seger i Hambletonian Oaks 2016. Det betyder att Jimmy Takter tagit hem storloppet tre år i rad.
– Hon var riktigt skarp idag och har haft en väldigt bra träningsvecka. Det var ett par bra hästar med men vi var de lyckosamma idag, sade Jimmy Takter i vinnarcirkeln.

Favoriten Caprice Hill kördes till ledningen en bit in i loppet, men hade inte svar när All The Time spurtade snabbt ute i banan. Det blev svenskt också på trejdeplats genom Staffan Lind-tränade Celebrity Eventsy (e. Manofmanymissions) som kördes av John Campbell.

– För oss blev det perfekt att få rygg på Celebrity Eventsy och tidigt på upploppet kändes det att All The Time skulle vinna, sade Yannick Gingras

För segern fick krets kring All The Time 250.000 dollar och segertiden skrevs till 1.09,7. 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.