Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hamre väljer hemmabanan

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Foto: Maria Holmén/TR Bild

Efter två starter mot jämnåriga konkurrenter ställs Giveitsgasandgo återigen mot äldre hästar. Fyraåringens nästa uppgift blir Ulf Thoresen Grand International på hemmabanan Jarlsberg.

Publicerad:

Giveitgasandgo har gjort fem starter i Frode Hamres regi. I de tre första tävlade jänkaren mot äldre hästar, men på såväl Solvalla som Bjerke valde Hamre att starta i fyraåringseliten. Nu spänns dock bågen på nytt, skriver Trav og Galopp-Nytt.
– Det blir Jarlsberg och Ulf Thoresen Grand International. Giveitsgasandgo har tidigare visat att han räcker mot äldre hästar och det är ett lopp som vi verkligen vill vinna, säger Hamre till TGN.

För två år sedan ersatte grupp I-löpningen Ulf Thoresen Grand International kusklegendarens tidigare minneslopp för treåriga hästar. Årets upplaga körs den 8 juli med ett förstapris på 800.000 norska kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS