Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Han har utvecklats enormt"

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Joakim Lövgren. Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD

Favoriten i treåringsloppet, Staro Mcmillian, har tjänat minst pengar i fältet och har bara gjort fem starter. Ska han verkligen vara så klar favorit? Det låter bra från stallet på en utav motbuden.

Publicerad:

1 Peak Fear (V75-4) har utvecklats enormt och varit jättefin i de tre senaste starterna. Han känns fortsatt lika fin och det finns inget att klaga på. Han är väl ingen katapultstartare, men han utvecklas hela tiden och har säkert blivit bättre även på det. Jag har ingen jättekoll på vad han möter, men oavsett vad han möter så borde han räknas tidigt nu. Jag tror inte det är hårdare motstånd än senast. Han har varit så fin så vi ändrar inget – barfota bak, vanlig vagn och stängt huvudlag, säger Jonas Oscarsson hos Joakim Lövgren.

8 Uptothe Chapel (V75-6) är kanske på väg tillbaka nu, det kändes som ett steg i rätt riktning senast. Det blir nog ändå tufft att vinna i dag. Inga ändringar barfota runt om, vanlig vagn och helstängt huvudlag.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V75-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS