Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Han tog tredje raka

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Treårige Take The A.Train fortsätter att utvecklas och tog tredje raka segern.
Med André Eklundh i sulkyn blev det ledningen hela vägen i V75-3.

Publicerad:

Christoffer Eriksson var avstängd och kunde inte köra sin Take The A.Train (e. S.J´s Caviar-Sugar Speed) i lördagens treåringslopp på V75. André Eklundh fick låna treåringen och gjorde inget misstag. Ekipaget tog sig snabbt till ledningen och där blev man kvar ändas in i mål. Segertiden blev 14,1/2140a.

– Det är en otroligt fin treåring och han vann på en riktigt bra tid. Skönt att få till det på V75 då man får köra, sa en nöjd André Eklundh.

De flesta V75-vinnare denna lördag har tagit sina segrar från ledningen. Inspector (e. Donato Hanover-Ultra Sund) i klass 2-försöket med Carl Johan Jepson i sulkyn utnyttjade Åbys Open Stretch. Efter ett lopp i rygg på ledande Pine Muscle (e. Muscle Hill-Decisive Dust) kunde den Björn Goop-tränade fyraåringen ta sig förbi på insidan.

– Senast blev han för ivrig, men idag skötte han sig perfekt. Att vi kom ner i rygg på Örjan var förstås väldigt bra och jag hoppas och tror att det här loppet gjorde gott för hans självförtroende, sa Carl Johan Jepson.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS