Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Han vann ensam 15 miljoner – så gick det till

Foto: Montage/Patrik Nord
Gårdagens stora vinnare på GS75 vill vara anonym. Foto: Montage/Patrik Nord

En ensam vinnare kunde kvittera ut 15 miljoner kronor för sju rätt i gårdagens Grand Slam 75-omgång på Årjäng. Det är en välkänd spelare som dock vill vara anonym.

Publicerad:

ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog kontaktade storvinnare under söndagskvällen och det var förstås glada miner.
– Något större firande var det inte tal om, men en flaska vin hade lagts på kylning av hustrun. Vinnaren är en välkänd – och skicklig – lirare som lever för travet och spel på hästar. Jag hade så sent som förra året nöjet att ringa honom efter en stor vinst på V75, berättar Hans G Lindskog i ett pressutskick.

Det vinnande systemet var på över 2000 kronor, dock inget "monstersystem" enligt Lindskog. Spikarna var Sugercraft (Goop) i den fjärde avdelningen och My Silver Lining (Jakobsson) i GS75-5. Han var ensam kvar inför sista avdelningen och satt där med streck för 1 Dokonjo (vann som favorit), 3 Felix V.M., 6 J.S.Apollo, 8 Conrads Wilhelm och 11 Orne As. Däremot hade han inte måltvåan 4 Only One Winner.

Hans G Lindskog berättar vidare att vinnaren bor i en stad i mellan-Sverige och har som sagt vunnit stort tidigare. Men det här var hans i särklass största vinst. Precis som vid tidigare vinster är spelaren i fråga angelägen om att få förbli anonym för den stora allmänheten.

Den vinnande GS75-raden:

5 Perfect Broline
6 Fjord Jerka
11 Jubel
11 Sugarcraft
1 My Silver Lining
7 Tindra Star
1 Dokonjo

Utdelning:
7 rätt: 15.000.000 kr
6 rätt: 9.213 kronor
5 rätt: 363 kronor

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.