Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Här är Petterssons rikshäst

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
M.T.Khila blir Tomas Petterssons bidrag i Rikstravet. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Tomas Pettersson har gjort klart med sitt tävlingsbidrag i Rikstravet för Stall Gävleborg.

Publicerad:

Det blir treåriga stoet M.T.Khila som ska tävla för Tomas Pettersson i Stall Gävleborg. M.T.Khila är just nu i träning hos Stefan P Pettersson där hon slutat etta och tvåa i sina två starter.
Tomas Pettersson hade M.T.Khila i träning fram till september som tvååring och han har alltså varit med och lagt grunden för dottern till Quite Easy U.S. Bollnästränaren ropade in M.T.Khila på Kriterieauktionen 2013 för 45.000 kronor.
– Det är en häst som jag hade tänkt starta redan som tvååring då hon visade tidig talang. Jag vet att hästen är rejält grundtränad och efter att ha pratat med Stefan Pettersson verkar allting ha gått enligt ritningarna sedan hon lämnade mig också, säger Tomas Pettersson till gavletravet.se.

Den andra tränaren som ingår i Stall Gävleborg är Linda S Hedström som sedan tidigare gjort klart med Alfa Star S. som rikshäst.
 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS