Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Har en bra vinstchans"

Foto: Joakim Hall/TR BILD
Frode Hamre. Foto: Joakim Hall/TR BILD

Både tränare och kusk låter segersäkra. Är det bara att banka in spiken?

Publicerad:

3 Ness Tjo Edel (V86-3) har tagit resan till Östersund bra och allting är bra med henne. Jag körde senaste jobbet med henne i fredags och då kändes hon bra. Jag kan inte riktigt motståndet, men min häst är väldigt bra och jag tror att hon har en bra vinstchans. Vi får se lite hur det blir kört, men oavsett resa ska hon ha bra chans. Hon fungerade så bra senast att vi låter skorna sitta på och gör inga ändringar – skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag, säger Frode Hamre.

3 Ness Tjo Edel (V86-3) har gjort väldigt fina lopp och vann med krafter kvar i kvalet. Jag har ingen taktik på förhand, vi får ta det när starten går. Hon behöver inte nå tät för att vinna utan går lika bra i rygg eller utvändigt om ledaren, hon är oöm för positioner. Det blir inga ändringar mot senast och hon är min favorit till segern, säger Tom Erik Solberg.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V86-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS