Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Har inte varit på topp"

Foto: HANOLD/ALN
Kevin Oscarsson. Foto: HANOLD/ALN

Kusken kan vara nyckeln till spetsstriden. Vill han köra i ledningen eller inte?

Publicerad:

3 Cool Action (V64-2) känns uppåt i jobben och har lite smygform. Han har fått ett perfekt läge och gör sina bästa lopp där framme med smygresor. Han kan smyga med till den bättre sortens slant i dag, men är kanske inget för de som letar vinnartips. Inga ändringar – barfota bak, vanlig vagn och öppet huvudlag, säger Kevin Oscarsson.

12 Mr Perfection (V64-4) var blek på Halmstad, men var inte trött i mål. Han var bara sur och tråkig hela dagen även om han värmde bra. Han har gjort så några gånger när vi rest långt samma dag, men vi vet inte om det var därför eller om han bara hade en sämre dag. Hästen känns okej för dagen, men har en bit till toppformen även om det är ett hyggligt billigt lopp i dag. Skor runt om, vanlig vagn och planen är stängt huvudlag, men vi måste se hur han värmer först.

3 Roofparty (V64-5) inledde karriären strålande och var helt överlägsen vid sina segrar. Han har väl inte riktigt varit på topp på sistone, men har inte dålig form heller. Han känns okej i jobben utan att glänsa och har fått ett perfekt spår. Jag tror att han gör ett bra lopp utan att vara på topp. Det finns några bra med i loppet och jag kommer inte offra allt för att köra i ledningen, men jag är bara nöjd med rygg ledaren om det är rätt rygg. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag – inga ändringar.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V64-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS