Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hat trick för Arlington

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Arlington Dream och Yoann Lebourgeois. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

2017 blev det seger. 2018 likaså. På lördagen vann Arlington Dream i montéloppet Prix de Londres för tredje året i följd.

Publicerad:

Den nioårige valacken Arlington Dream (e. Ready Cash) har under en längre tid gjort sig känd som montéspecialist. Philippe Allaires häst, oftast med Yoann Lebourgeois på ryggen, tog i överlägsen stil hem grupp II-loppet Prix de Londres (€100.000) på Enghien.

Arlington Dream inledde lugnt, men efter knappa kilometern valde Yoann Lebourgeois att avancera. Varvet från mål var ekipaget uppe som trea och mitt på sista bortre långsidan satt man i ledningen. 

Över upploppet stegade Arlington Dream undan till en säker seger närmast före Caban Prior och Al Capone Jet. Detta på segertiden 1.13,7/2875 meter. Förstapriset uppgick till 45.000 euro.

Det här var Arlington Dreams 15:e seger i grupploppssammanhang.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS