Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Heavy Sound hade lekstuga

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Heavy Sound imponerade på nytt. Foto: Maria Holmén/TR Bild

Varvet kvar övertog Heavy Sound och Kenneth Haugstad ledningen i gulddivisionen. Sedan var konkurrenterna chanslösa att utmana.
– Han har tagit ett fruktansvärt steg i år, säger Kenneth Haugstad.

Publicerad:

Det blev en promenad i parken för Daniel Redéns Heavy Sound (e. Ken Warkentin). Kenneth Haugstad körde till tät varvet från mål och sedan var konkurrenterna chanslösa att utmana.
– Det såg väldigt bra ut. Hästen såg pigg ut och det är bara att hoppas att kusken också är nöjd. Nu får vi se om vi väljer att gå ut i finalen eller om det blir något annat lopp, säger Daniel Redén.

Heavy Sound vann på 1.10,4a/1640 meter och vann närmast före Attack Diablo och Milligan's School.
– Jag förstod att Robert ville släppa ledningen. Hästen har gjort det bra många gånger i år och det var skönt att han fick ett snällt lopp denna gång. Han var inte riktigt lika fin som senast, men har fått många tuffa lopp. Han har tagit ett fruktansvärt steg i år och det var fjärde segern i guld i år. Helt otroligt, säger Kenneth Haugstad.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS