Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Heiskanen krockade med älg

Foto: Lena Emmoth/TR Bild
Foto: Lena Emmoth/TR Bild

Veijo Heiskanens hemresa från Solvallas onsdagstävlingar blev dramatisk. Bilen som Åbytränaren färdades i kolliderade med en älg och blev till skrot. Däremot kom varken människor eller hästar till skada.

Publicerad:

Veijo Heiskanen hade två hästar till start på Solvalla på onsdagskvällen. När Åbytränaren sedan reste hem mot Mölndal var olyckan framme sent på natten, skriver Trav 365.

Hans bil krockade med en älg vid halv två-tiden, men som tur var klarade sig både Heiskanen och hans personal helskinnade ur kollisionen.
– Vi hade sådan änglavakt, jag trodde det var kört när det small, det trodde vi alla i bilen, berättar Heiskanen för Trav 365.

Hästarna i bilen kom inte heller till skada.
– De tog hand om alla oss människor på ett jättebra sätt, men det var så klart svårt att få någon som kunde komma och hämta oss med en hästtransport vid den tiden på natten. Vi fick vänta i över tre timmar innan vi fick hjälp så vi kunde lasta hästarna och åka hem. Det var tre plusgrader och mörkt och obehagligt. Långtradarna körde så nära oss och så fort, så man var på helspänn hela tiden, säger Veijo Heiskanen till Trav 365.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS