Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Holländska duon slog till igen

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Robin Bakker och Paul Hagoort vann det nederländska fyraåringskriteriet på nytt. Foto: Maria Holmén/TR Bild

På fredagen avgjordes det nederländska fyraåringskriteriet på Victoria Park i Wolvega. Där stod Robin Bakker och Paul Hagoort återigen som vinnare av ett storlopp.

Publicerad:

Bakker satt i sulkyn bakom Hagoorts Innovation Love (e. Love You) som segrade på 1.12,7 över 2.100 meter. 10.230 euro fanns i den samlade prispotten.

Innovation Love är undan svenskfödda Adena Boko och vann i fjol treåringskriteriet, också det i Wolvega. Senare samma år slutade han fyra i Breeders Course-finalen på Jägersro.

Tyske favoriten föll

Tidigare under tävlingsdagen kördes ett lopp för högsta klasen där Michael Nimczyk tog ut välmeriterade Cash Hanover. Det tyska ekipaget var dock chanslöst från dödens och i stället stod striden mellan Flavius och Durk M Boko (e. From Above). Den senare drog det längsta strået och vann på tiden 1.13,1 över 2.100 meter. Frans van der Blonk satt i sulkyn.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS