Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hon är en outsider"

Foto: null
Ronny Palm om dagens chanser på V4.

Ronny Palm har till dagens V4 från Halmstad två hästar till start. Han tror så här om deras chanser…

Publicerad:

I dag körs V4 på Halmstadtravet. Ronny Palm börjar dagen med att ha Julius Lagö till start i V4-2. Hästen är en fyraårig valack som Palm håller på att hitta formen på. Senast hästen skulle starta blev han struken, då han inte var tävlingsmässig för dagen. Innan det i årsdebuten slutade han fyra. Likt senast kommer De Haan Martijn att sitta i sulkyn och ekipaget har spår tre.

Julius Lagö (V4-2)
– Han hakade på hyfsat senast. Vi håller på att hitta formen på honom. I dag gör vi en marginell skillnad från senast och kör barfota bak. Jag tror att han kan vinna inom kort men i dag blir det svårt, jag har ingen vinnarkänsla. Mer tror jag på Simb Gracia, säger Ronny Palm.
 
Fyraåriga stoet Simb Gracia startar i V4-4 med andraspår bakom bilen, även här håller De Haan Martjin i tömmarna. I senaste starten galopperade hästen i sista sväng med krafter kvar. Hittills i karriären har hon vunnit två lopp på sex starter. Det har blivit tre starter i år, men utan några placeringar, trots att hästen känts fin, enilgt Palm.
 
Simb Gracia (V4-4)
– Hon har misslyckats i år, men jag hoppas att hon sköter sig bättre i dag. I träningen känns hon bra och vi vet inte riktigt varför hon inte har lyckats på tävling. Vi kommer lägga på lite vikt och sko henne tyngre i dag för att få lite stabilitet. Vi får se, hon är en outsider, även om det blir svårt att nå segern. Hästen är i alla fall på gång, det är inga konstigheter och jag hoppas formen sätter sig i dag, säger Ronny Palm.
ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS