Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hon hade aldrig förlorat"

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Zara Kronos. Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD

Det blev ett galoppmisslyckande i E3-finalen på Gävle, men nu går träningsrapporterna i dur och trots spåret är det en bra segerchans enligt stallet.

Publicerad:

8 Zara Kronos (V65-5) har fått samma uppladdning som inför E3-finalen senast och känns minst lika fin, kanske ännu bättre. Allt är jättebra helt enkelt och att hon galopperade senast är inget vi tar särskilt hårt på. Hon är normalt sett travsäker, men när den utvändigt galopperade så gjorde hon också det. Hon hade aldrig förlorat det loppet annars. Normalt sett brukar man sucka när man får dåliga spår i storlopp, men med henne spelar det ingen roll. Hon är så pass bra att jag tror hon löser uppgiften ändå. Vi kör med exakt samma balans som på Romme näst senast; skor runt om, samt att vi sätter på jänkarvagnen igen. Vi återgår även till helstängt med hål som hon gått med nästan hela tiden, säger Jonas Oscarsson hos Joakim Lövgren.

6 Peak Fear (V65-6) ryckte upp sig i somras och vann något lopp och visade i alla fall att han duger mot lite hårdare hästar. I dag får han dock svårt att räcka. Hans försök ser ut att vara det tuffaste på förhand och tar han pengar får vi vara nöjda, han har ingen chans att vinna. Jag har inte hunnit prata med Jörgen om balansen eller utrustningen, det är möjligt att vi testar att rycka skorna, men jag har inte hört något.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V65-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS