Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hur blir det för Wallin och Skoglund?

Foto: TR BILD
Anders Wallin och Håkan Skoglund måste hitta nya boxplatser för sina sammanlagt tio hästar. Foto: TR BILD

Anders Wallin och Håkan Skoglund har inte klart med några nya boxplatser för sina hästar men båda siktar på att bli kvar nära Bergsåkers travbana.

Publicerad:

Anders Wallin har sex hästar på sin träningslista. Bland annat då obesegrade kallblodslöftet Ulvsåsen, som startar på Dannero nu på lördag.

– Vi har nio månaders uppsägningstid, men jag hoppas det snart går att sätta sig ned med Robert Skoglund och diskutera det hela. Jag trivs väldigt bra med hur jag har det nu och träningsförhållandena är väldigt fina. Hästarna går också riktigt bra och jag vill hur som helst ha boxplatser nära Bergsåker, så att det går att fortsätta träna på samma sätt. Personalen på Bergsåker gör verkligen ett jättejobb med både trekilometersslingan och travbanan. Jag har lite nytt på gång, men inget som är klart, säger Anders Wallin.

Håkan Skoglund har fyra hästar i träning och måste nu också se sig om efter en annan lösning.

– Det blev väldigt hastigt det här. Jag vill helst vara kvar över sommaren, men samtidigt förstår jag att Robert vill in med sina hästar så snabbt som möjligt. Vi får helt enkelt ta en diskussion.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS