Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Imponerande blågula segrar i USA

Foto: Maria Holmén, TR BILD
Jonas Czernyson skrällde på Meadowlands med Never Ever Clever på fredagen. Foto: Maria Holmén, TR BILD

Lukas Wallin kunde räkna in en tränarseger under fredagens tävlingar på Meadowlands och detsamma gällde för Jonas Czernyson. 

Publicerad:

Åttaåringen Appomattox (e. Yankee Glide) har visat bra form på slutet och tog nu sin tredje seger i år för Lukas Wallin. Från spår två bakom bilen med Brett Miller i sulkyn bar det iväg enkelt till spets och ekipaget drog sedan i ett hårt och bra tempo. Appomattox gick undan till en ohotad seger och tiden i mål blev fina 1.10,0a/1609 meter. Förstapriset var 6.500 dollar.

I kvällens sista lopp var det dags för Jonas Czernyson att träda in i handlingen med Never Ever Clever (e. Muscle Hill). Sexåriga stoet fick en sparsam resa i fjärde inner med Anthony Napolitano i sulkyn och såg ut att ha för långt fram när hästarna kom in på upploppet. Men med en ruggig spurt växlade Never Ever Clever ner motståndet och satte nosen först på 1.11,0a/1609 meter. Segerpriset 5.250 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS