Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Inbrott på Rättvikstravet

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Det har varit inbrott på Hans R Strömsbergs och On Track Piratens hemmabana Rättvik. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Natten mot fredagen gjordes flera försök till inbrott på Rättvikstravet, men enligt de uppgifter som finns just nu rör det sig bara om mindre skadegörelse och möjligen lite småsaker som försvunnit.

Publicerad:

Rättvikstravet har varit i kontakt med Polisen och anmält inbrottet.
- De lovade att återkomma i ärendet, men än så länge har vi inte hört något mera. Vi har konstaterat att man tagit sig in i Damklubbens lokal samt någon totolucka. Det lite otäcka i det hela är att det finns spår över allt i snön och att personerna varit runt och tittat in i alla fönster. De som gjorde detta verkar också ha haft koll på vad som varit larmat och inte, säger platchefen Åsa Holmberg.

Den sistnämnda berättar också att hon hört att det även varit inbrott under natten på en av de närliggande skolorna. Varken restaurangen eller sekretariatet på Rättviksbanan fick någon påhälsning.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.