Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Inga skrällde som tvåa

Foto: MATILDA ÖHRMAN, TRAVRONDEN
Björn Goop. Foto: MATILDA ÖHRMAN, TRAVRONDEN

Att Davidson du Pont skulle vara bäst var ingen överraskning. Däremot räknade nog inte Björn Goop med en andraplats bakom Fredrik Wallins sto.

Publicerad:

Davidson du Pont (e. Pacha du Pont) och Jean Michel Bazire satt i tredje utvändigt när Dreammoko fick bestämma i ledningen. Trots det avgjorde favoriten i ett nafs när han fick körorder från kusken. Segertiden i grupp II-loppet Prix de Croix (€120 000) landade på 1.14,4/2850 meter. Förstapriset var 54 000 euro.

I rygg på ledaren satt Björn Goop och Fredrik Wallin-tränade Inga In Heaven. När ledaren tröttnade hittade Björn Goop ut och efter en fin avslutning lade ekipaget beslag på andraplatsen. Den betalade 30 000 euro och den togs på kilometertiden 1.14,5/2850 meter.
Inga In Heaven var ett av totalt tre ston i loppet. Inför dagens start hade hon en sjätteplats som bästa placering under sina två tidigare försök i Frankrike.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS