Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Inga stora ambitioner"

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Benny Danielsson vill ta det lugnt med Flicka Kloster. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Benny Danielsson har Flicka Kloster till start i kvällens V64 på Örebro. Han säger så här om det fyraåriga stoet.

Publicerad:

Flicka Kloster (V64-3) har hittills gjort en start i Benny Danielssons regi. Loppet var på Solvalla den 4 juli och slutade med sjätteplats. Starten innan gjordes i mars och då med Peter Untersteiner som tränare.

 
– Det är en oerhört trevlig häst. Vi var däremot inte helt nöjda senast, men hon hade varit borta ett tag. Sedan har hon haft problem med pollenbesvär hela våren. I dag har vi inga stora ambitioner utan loppet tar vi lite som det kommer. Det är varken hennes sista eller viktigaste lopp. Vi kommer köra lite försiktigt, säger Benny Danielsson, tränare.
 
I kväll gäller spår fyra i voltstart. Ett läge som inte är helt optimalt.
 
– Spår fyra i volt är svårt och därifrån blir det tufft att vinna. Jag vill inte heller jäkta på henne utan mer låta henne få träna upp sig. Är vi inte nöjda efter i kväll kommer vi att lägga om träningen. Jag är mer hoppfull för framtiden. Vi gör inga ändringar från senast, säger tränare Benny Danielsson.
ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS