Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ingen fara för färjorna

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Det blåser hårda vindar på Östersjön idag, men ATG meddelar att det inte är någon fara för morgondagens V86-tävlingar på Visby.

Publicerad:

Håkan Hedqvist, informatör på ATG, meddelar i ett pressmeddelande att enligt SMHI och Destination Gotland inte är någon fara för de större färjornas avgångar. Det blåser visserligen kuling på Östersjön idag, men vakthavande meterolog på SMHI meddelar att vindarna är avtagande från och med nu fram till imorgon förmiddag då vindarna ligger på mellan 7-10 m/s.
Alla hästar är inbokade på de större färjorna och Destination Gotland bekräftar att alla större färjor avgår som planerat.
Göran Åkerström, chefsveterinär på Svensk Travsport, informerar att dessa vindhastigheter inte innebär några som helst problem för hästar ombord på en stor och stabil färja.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.