Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Jag har en formstark häst"

Foto: ALN
André Eklundh uttalar sig om Montana Crowns chanser ikväll i Halmstad. Foto: ALN

V64-tävlingar från Halmstad ikväll. André Eklundh kommer till start med en häst som normalt ska kunna blanda sig i segerstriden.

Publicerad:

– Montana Crown (V64-5) har haft en lång period av dåliga blodvärden som det tagit tid att få ordning på. Hästen har nu fått några lopp i kroppen och blir bättre för varje start. Senast mötte han enklare motstånd i en spårtrappa och vann i bra stil från utvändigt ledaren. Jag hade på känn att han skulle klara av en tuff resa när motståndet var enklare än vad han var van att möta. Hästen blir rappare och snärtigare hela tiden. Springspår och springband kan innebära vingelrisk, men han är kvick iväg i voltstart och kommer öppna bra. Sedan är han travsäker och tål att man tar upp honom för att söka position. Även fast medeldistans kanske är optimalt för honom så har han vunnit på V75 över lång distans så det ska inte vara någon större nackdel. Senast tävlade han med brodd bak, nu blir det vanliga aluminiumskor. Jag har en formstark häst som normalt ska kunna segerstrida ikväll, säger André Eklundh. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS