Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Karlsson vann i Frankrike

Anna Karlsson körde sitt andra lopp någonsin på fransk mark. Då slog hon till med seger bakom Dominik Locqueneux-tränade Daystar.

Publicerad:

Dominik Locqueneux-tränade Daystar (e. Timoko) var starkast på gräsbanan Abbeville. Den sexårige valacken vann med svenska Anna Karlsson i sulkyn som noterades för sin första kuskseger på fransk mark. Det var hennes blott andra uppsittning i Frankrike. En seger värd 1.800 euro.

På söndagen blev det också seger för Björn Goop-tränade Well Done la Marc (e. Ready Cash) i Chateaubriant. Leo Abrivard fick chansen bakom det åttaåriga stoet som noterades för andra raka segern. Stoet kom i mål på 1.14,8/3000 meter och förstapriset uppgick till 11.700 euro. Leo Abrivard har noterats för fina resultat under helgen och noterades också för en dubbel i Lisieux under lördagen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS