Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kontio-styrningar strukna

Foto: MATS HANSSON/ALN
Jorma Kontio går miste om två styrningar under helgens tävlingar i Finland (arkivbild). Foto: MATS HANSSON/ALN

Både Vicennes och Jokivarren Kunkku tvingas att avstå helgens tävlingar.

Av: Timo Mahlamäki
Publicerad:
Fabrice Souloy-tränade Vincennes kommer inte till start i St.Michel-loppet som avgörs på söndag. 
– Vincennes var dålig i sista snabbjobbet. Tränaren tycker att det inte är någon idé att resa till Finland. St.Michel skulle ha blivit det sista loppet för Vincennes. Hon blir avelssto nu, sade skötare Elina Kupiainen från Stall Souloy. Vincennes skulle startat från spår åtta i St.Michel. Souloys andra häst Un Mec d'Heripre är favorit från spår tre med Örjan Kihlström i sulkyn. 
 
Jorma Kontio skulle ha kört Vincennes. Kontio har haft mycket otur inför loppen i Mikkeli då även hans på förhand bästa chans Jokivarren Kunkku också är struken. 

 

– Jokivarren Kunkku har varit lite förkyld, inte allvarligt, men tillräckligt för att vi inte startar. Vi siktar naturligtvis på Kungstravet, som körs i Åbo i sista veckoslutet i juli, berättade tränare Antti Ojanperä på Vermo i går. 
ANNONS

Ämnen i artikeln


  • Timo Mahlamäki

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS