Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Kräm kvar i linorna"

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Dan Widegren uttalar sig om Spring Eroms chanser ikväll i Halmstad. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Ikväll står Halmstadtravet värd för V64-tävlingarna. Dan Widegren har Spring Erom till start som senast var ute i finalen av UET Trotting Masters.

Publicerad:

- Spring Erom (V64-6) satt fast med sparade krafter i Mastersfinalen senast och det var kräm kvar i linorna. "Uffe" sa att han trodde han hade varit tvåa bakom Nuncio med lucka. Hästen har varit bra väldigt länge och har väl aldrig haft någon riktig dipp utan hållit sig fin mest hela tiden. Det är svårt att sia om chanserna ikväll då han har spår lite väl långt ut bakom vingen. Hästen lär få vandra i andra- och tredjespår ikväll och då ska han vara bra om han ska vinna. Hästen tål att göra en del jobb själv under vägen, men om det räcker till seger återstår att se. Jag är nöjd med min häst och han tävlar precis som vanligt, med vanlig vagn, öppet huvudlag och skor runt om. Det är så han fungerar bäst, säger Dan Widegren.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS