Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kriterie-etta till Norge

Foto: TR BILD
Hard Times körs på Jarlsberg av Andre H Stensen. Foto: TR BILD

Det är inte bara Robert Bergh som är intresserad av Jarlsbergs tävlingsdag på lördag, utan även en svensktränad Kriterievinnare ska ut.

Publicerad:

Det är Bergsåkersamatören Ola Åsebös Hard Times (e. Coktail Jet) som nu gör årets andra start. Hästen galopperade bort sig under Umåkers V75-helg, men kanske kan lyckas bättre i ett fyraåringslopp på Jarlsberg. Bland motståndarna märks bland andra Frode Hamres Vainqueur R.P. Förstapriset är 100.000 norska kronor.

I Hans Petter Tholfsens Minneslopp väntar 300.000 norska kronor på vinnaren. Robert Bergh plockar som vi tidigare skrivit ut Frenchnorwegian ID (e. Saxo de Vandel), som fick spår tio bakom bilen över medeldistans och bilstart. I ett snabblopp med 70.000 norska kronor i förstapris har Bergh med duon Muscle Hustle (spår 8) och Uzo Josselyn (spår 2), även Roberts Stall Warning startar inom V75-ramen.

Här är alla startlistor till Jarlsbergs på lördag.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS