Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kriteriet runt på 116 sidor

Kriteriet närmar sig med stormsteg och vi har skrivit, redigerat och tippat hela veckan för att du ska få det mesta och det bästa inför en av årets största travhelger.

Publicerad:

116 sidor ligger just nu och bultar och väntar på att du ska sätta tänderna i dem. Vi har verkligen försökt lyfta på samtliga stenar i jakten på det mest intressanta om Kriteriet och Oaks och vi tror faktiskt att vi har lyckats.
Finländarna Timo Nurmos och Reijo Liljendahl ger oss det senaste om sina Kriteriefavoriter, hästskötaren Emelie Lagerström har en ”odödlig” story om Demos Racing och Sten O Jansson berättar om den alkoholstinna auktionen som visade sig bli ett lyckodrag.
Dessutom har vi ett klurigt Kriterie-korsord, fullständiga presentationer av finalhästarna, dubbla V75-tips och på Hästskojarna har vi listat veckans hetaste profiler. 
 

Vill du också ha full koll på travet? Nu kan du prova Travrondens tidning i två veckor - utan kostnad!

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS