Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Laddas mot ledningen?

Foto: HANOLD/ALN
Bo Falsig. Foto: HANOLD/ALN

"Kan slå nästan vem som helst en bra dag", säger Åbytränaren.

Publicerad:

4 Angie Simoni (V64-3) har det gått lite längre mellan starterna för, men hon känns fin i jobben och jag tror att formen är intakt. Hon är jättesnabb från början, men de gånger jag har kört i ledning så har jag inte fått någon utdelning. Hon har dock vunnit lopp från dödens, så jag vet inte riktigt varför hon inte fungerat i ledningen. Det är en rätt så udda häst som kan slå nästan vem som helst en bra dag. Jag kan ta spets om jag vill, men jag är inte så säker på att jag vill det. Inga ändringar – barfota fram, vanlig sulky och murphy. Hon ska med på lappen vid gardering, säger Bo Falsig.

9 Appaloosa (V64-4) är en häst jag gillar som kommer att bli bra. Hon har en stor gång och när hon mäktar med den så kommer hon att bli riktigt fin, men jag tycker hon har gjort det bra så här långt. Hon har inte gjort något dåligt lopp och senast fick hon helt enkelt stryk av en bättre häst. Jag gillar inte bakspår, men vi körde i ledningen senast och det kan vara bra med omväxling. Hon har uppfört sig förnuftigt och har inga problem att gå i ryggar. Precis som Angie Simoni så ser jag henne som en outsider. Inga ändringar – aluminiumskor fram, järnskor bak, vanlig vagn och öppet huvudlag.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V64-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS