Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lähdekorpi-vinnare mot storlopp

Foto: FOTO: PEKKA SALONEN
Onirique spurtar till seger i gulddivisionen. Foto: FOTO: PEKKA SALONEN

Kari Lähdekorpi köpte Onirique på internetauktion i höstas och hästen har börjat leverera på allvar. Igår blev åttaåringen klar för Finlandia-Ajo.

Av: Timo Mahlamäki
Publicerad:

Åttaåringen kostade 200.000 kronor och igår var Onirique (e. Andover Hall), tränad av Matias Salo, bäst i gulddivisionen på Vermo.
Tommi Kylliäinen hittade ryggen på ledande Express Duo och Onirique spurtade vasst på upploppet och hann fram till seger på 1.12,0a/1.609 meter. Onirique fick direkt en inbjudan till Finlandia-Ajo och Salo tackade ja.
Fjolårets finske Kriterievinnare Jontte Boy (e. Love You) fick fritt spelrum för sent och spurtade fort till andraplatsen. Surprise Lord (e. Classic Response) höll tappert till tredjepriset från dödens medan Bret Boko (e. Yankee Glide) spurtade starkt från kön som fyra. Express Duo höll godkänt till femtepriset efter uppehåll.

ANNONS

Ämnen i artikeln


  • Timo Mahlamäki

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS