Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lekande lätt för Lövgrens talang

Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN
Devs Daffodil tillsammans med Peter Ingves på Kalmar. Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN

V65/KALMAR. Joakim Lövgren har flera intressanta unghästar i stallet. Treåriga Devs Daffodil lekte hem andra raka seger på Kalmartravet i fredags. – Jag fick bra info av Jocke som sa att det är en häst han tror på, sade körande Peter Ingves.

Publicerad:

Devs Daffodil verkar ha de flesta verktyg en bra häst ska ha och hon joggade 1.13 sista varvet med alla krafter kvar.
– Det var lika lätt som det såg ut, sade Peter Ingves.
Thomas Jonsson har haft det lite trögt i säsongsupptakten. Nu slog han till med en dubbel. Han gav både Lajos Fawör (tränad av Jörgen Axen) och egentränade Marjons Julle perfekta lopp och bägge avgjorde i god tid innan mål.
Fredrik Persson dubblade också. Caliber T.T. vann ett ihåligt ”snabblopp” och Farmer Jack tog andra raka sedan han kom till kalmartränaren. Niklas Robertssons Maverick Dream vann trots en galopp som kostade ca 50 meter. Christoffer Eriksson gav inte slaget förlorat och Maverick Dream travade 1.14,5/2000 meter utan att se speciellt andfådd ut.

Passas nästa gång: Magnifico hamande lite illa till från start och var långt efter Farmer Jack varvet före mål. Magnifico travade sista 800 meterna i tredjespår och var inte långt efter. Han vinner när som helst.

JOAKIM BRUNDIN

ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS