Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lionel vann Olympiatravet

Foto: ALN
Foto: ALN

Ägaren Göran Antonsen satt själv i sulkyn när hans Lionel vann Olympiatravet. – Den här segern var till Kjell Arne, sade Antonsen efter seger.

Publicerad:

Nuncio hoppade från start, det blev tuff körning loppet igenom och när allt skulle avgöras kom Lionel (e. Look De Star) med mäktiga kliv ock avgjorde Olympiatravet med ägaren i sulkyn.
– Det här är den största segern i min karriär. Med tanke på allt som har varit så är det klart att det är mycket känslor nu, sade Göran Antonsen till Kanal 75 strax efter målgång.
Bakgrunden är att han tidigare ägde hästen tillsammans med Kjell Arne Ness, som avled i april efter en tids cancersjukdom. 
– Den här segern var till Kjell Arne, fortsatte Antonsen. 
Hästen tränas numera av Daniel Redén.
– Jag måste tacka Daniel för att han har gjort ett fantastiskt fint jobb med hästen. 
Tränaren själv fanns med i vinnarcirkeln. 
– Jag stod illa till i sista sväng och fick lyssna på referatet. Jag såg att han hade att köra med när de kom förbi här. Att det skulle räcka till seger… vilken saga, sade Redén.
Bakom vinnaren spurtade den regerande mästaren Your Highness till ett andrapris tillsammans med Björn Goop före Oasis Bi som alltså blev trea tillsammans med Erik Adielsson.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.