Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Löpningsrekord i Padua

Foto: MARIA HOLMÉN/TR BILD
Foto: MARIA HOLMÉN/TR BILD

På torsdagen avgjordes två grupp III-löpningar i italienska Padua. I det första fick Andrea Guzzinati nöja sig med andraplats, men i det andra tog han revansch.

Publicerad:

Guzzinati körde först Amelie Kyu Bar åt Alessandro Gocciadoro och ekipaget slutade tvåa i Gran Premio Elwood Medium för treåringar. Där gick segern till All Wise As (e. Varenne) och Enrico Bellei. Stoet vann från ledarryggen på 1.13,9 över 1.640 meter.

Det gick sedan undan för de äldre hästarna i Gran Premio Ivone Grassetto över samma distans. Andrea Guzzinati hittade ut från vinnarhålet i utgången av sista sväng och då svarade Showmar (e. S.J.'s Photo) för en rykande avslutning. Segertiden skrevs till 1.11,2 – nytt löpningsrekord. Guzzinati tränar själv åttaåringen som vann närmast före Sonia och Santiago de Leon.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS