Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lorentzons skyddsängel bollade med motståndarna

Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD

Seger med närmare fem längder. Guardian Angel Ås var överlägsen på Dover Downs och vann på tisdagens snabbaste segertid i USA.

Publicerad:

Anette Lorentzons häst hade ett starkt fjolår med finalplatser i Hambletonian, Yonkers Trot och Breeders Crown. Den här säsongen har fyraåringen tagit klivet in i den äldre eliten och på tisdagen spelades han till klar favorit i ett lopp för högsta klassen i Dover.

Förväntningar som Guardian Angel Ås (e. Archangel) inte hade några problem med att infria. Från ledningen vann hingsten enkelt på tiden 1.10,5 över engelska milen. Segern var värd 12.500 dollar och var Guardian Angel Ås sjunde för året.

Han har nu sprungit in 217.086 dollar under 2018 – endast Top Flight Angel har tjänat mer av de fyraåriga hingstarna och valackerna. Guardian Angel Ås ägs av ACL Stuteri och Kjell Johansson.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS